37576
Książka
W koszyku
Domowe kiełbasy i wędliny we współczesnej kuchni / Zbigniew Prokopczuk. - Poznań : Olimp Media, copyright 2010. - 140, [4] strony, : ilustracje ; 21 cm.
(Polskie Tradycje Kulinarne)
Przekonaj się, że domowy wyrób wędlin może stać się pasjonującym hobby ! W niniejszej książce znajdziesz receptury nie tylko na kiełbasy, ale także na produkty z podrobów (pasztety, wątrobianki, kaszanki, salcesony) oraz na mięsa na zimno (szynkę, schab, karkówkę). Wszystkie specjały niewątpliwie zachwycą smakiem domowników oraz gości.
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 [Wypożyczalnia] (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej